Over ons

Over ons

Groeiendoejezo is opgericht in september 2018. Eigenaar en kartrekker is Jan-Willem Smulders, al sinds 2011 actief als ondernemer. Met zijn Marketing en Bedrijfskundige achtergrond heeft Jan-Willem de afgelopen jaren als bedrijfskundig adviseur meer dan 100 bedrijven in het MKB bijgestaan in hun groei. Vaak als adviseur, maar ook als interim-manager of sparringpartner, hielp Jan-willem ondernemers in diverse branches, zoals de zorg, automotive, food, productie, advocatuur, bouw en horeca.

Advies dat toepasbaar is

Er wordt ons vaak gevraagd wat bedrijfskunde nu eigenlijk is. Volgens de wetenschap is bedrijfskunde een tak van wetenschap die zich bezighoudt met de organisatie en marktomgeving van bedrijven. Wij denken niet in wetenschap. Wij denken in praktische toepasbaarheid. Groeiendoejezo probeert vanuit (vaak) complexe uitdagingen tot simpele en doelmatige oplossingen te komen. En dat vóór en mét ondernemers.

Groeiproblematiek is van deze tijd

Na de crisis ging het daarbij vooral om het oplossen van problemen. Op juridisch, financieel, commercieel of organisatorisch vlak. De afgelopen jaren is de economie enorm aangetrokken. Wat nu vooral speelt is groeiproblematiek. Hoe kom ik aan de juiste mensen? Hoe behoud ik ze? Hoe organiseer en financier ik mijn groei?

Groeien op ieder vlak

Groeiendoejezo zorgt ervoor dat jij antwoord krijgt op al je vragen. Ook op de vragen waarvan je niet wist dat je ze had. Daarbij opereren we vaak als adviseur, maar nemen we ook de regie waar nodig. Met onze trainingen en opleidingen, kies je zelf het onderdeel waarin jij denkt een stap te kunnen maken.

Geef jezelf de kans om iets te doen, wat je nog niet hebt gedaan. Groei!


Partners van Groeiendoejezo

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door je aan te melden ga je akkoord met de privacy verklaring